The Ultimate Guide To su kaçağı tespit

Wiki Article

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz.Yaptığımız tamiratlara two yıl garanti veriyoruz.

Teknolojinin bu denli gelişmediği dönemlerde tesisatlar kırılarak veya yıkılarak su kaçağı bulma problemleri giderilmekteydi. Su kaçağının yerini tespit edinceye kadar tesisat kırılmaktaydı. Bu durum hem zaman kaybına yol açmakta, hem de

Bunun sebebinin su kaçağı olması gerekmez mi? Ayrıca, banyoda olan bir tıkanıklıkta nasıl olurda bizim tuvalet etkilenir? Normalde üst katın banyosunda sorun varsa hemen altında bulunan bizim banyonun tavanında su akması gerekmez mi ama tuvaletin tavanından akıyor.

 Şimdi ise teknolojinin lawnımı ile yaşanılan sorunlar kolaylıkla çözülür hale gelmiş durumdadır. Kameralı cihazlar, su kaçağının olduğu yerde devreye girerek sorunlu tesisat ya da pimaş borusundaanında sağlanır ve hızlı bir şekilde tamiri yapılır.

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük lawnımcımızdır.

Stetoskop genellikle doktorların kullandığı sesleri daha iyi şekilde algılamaya yarayan bir hassas su kaçağı tespiti ses dinleme aygıtıdır.

Tuvaletin tavanından su akıyor. Komşuya su tesisatçısı durumu söyledik, üst komşunun banyosunda su birikiyormuş ve ondan dolayı olduğunu ilgileneceğini söyledi. Ancak kafamı karıştıran şey gider borularında bir tıkanıklık olursa bizim tuvaletin tavanından su gelir mi?

Yeraltı boru hatlarındaki kaçak ve sızıntıları tespit etmek için Technoac cihazını kullanabilirsiniz. six M derinliğe kadar boru hatlarındaki tüm sızıntıları görsel ve sesli olarak bildirir.

Your browser isn’t supported any longer. Update it su kaçağı tespiti to have the most effective YouTube working experience and our newest functions. Learn more

Temiz su ve kalorifer tesisatı kaçaklarında termal kamera ve su sesini algılayan cihaz ile bulunmaktadır. Termal kamerayla su kaçağı tespiti genelde sıcak su kaçaklarında ve kombi su kaçağı tespitinde yapılır.

Robotla Sızıntı Tespiti Robotlar , hem temiz su şebekelerinde hem de gider hatlarında oluşan kaçakları tespit etmek için kullanılıyor .

Sizlerde bu sorundan kısa sürede kurtulmuş olursunuz. Su kaçağının korkulacak bir sorun olmadığını anlarsınız. Elbette bu hangi tesisatçıdan destek aldığınıza bağlıdır.

En iyi su kaçak cihazları listesini iş arkadaşlarınla su kaçak tespiti ve sevdiklerinle aşağıda yer alan paylaşım butonlarından hemen paylaş! Sen de kullandığın su kaçak cihazı ve özellikleri hakkında yorum yaparak binlerce kişiyi bilgilendirebilirsin.

Ayrıca, su kaçağı tespit akustik dinleme cihazları da su kaçağı tespitinde kullanılan bir diğer yöntemdir. Bu cihazlar, suyun borular içerisindeki sesini algılayarak sızıntının olduğu noktayı bulmayı sağlar.

Report this wiki page